• تاریخ انتشار : 1402/10/11 - 08:54

تاریخ برگزاری  آزمون پایان ترم

نیمسال  اول 1403-1402

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کلیه رشته های آموزشی

به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد مجازی و روزانه  کلیه رشته های  آموزشی  می رساند، جهت اطلاع دقیق از  برنامه آزمون پایان ترم نیمسال  اول 1403-1402  بر روی لینک  جدول زمانبندی به تفکیک گروه آموزشی کلیک نمائید. لازم به ذکر است رعایت نکات زیر الزامی می باشد.

1. -      آزمونها به صورت حضوری الکترونیکی با توجه به زمانبندی جدول آزمونها در دو نوبت صبح و عصر  برگزار می گردد .
  2. -      همراه داشتن هرگونه جزوه، کتاب، موبایل، هندزفری و یادداشت و هرگونه وسایل اضافی در آزمون به منزله تقلب محسوب میگردد.
  3. -     ساعت شروع آزمون راس ساعت مقرر در جدول زمان بندی  برگزار می گردد، لذا دانشجویان موظفند حداقل چهل و پنج دقیقه  قبل از ورود به جلسه  در دانشکده حضور داشته باشند.
  4. -     مکان برگزاری آزمونها در محل دانشکده به نشانی : تهران خیابان ولی عصر – نرسیده به چهار راه پارک وی – جنب داروخانه شهید کاظمی –دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت ، می باشد.

لازم به ذکر است زمانبندی آزمونها باتوجه به هماهنگی ها و برنامه ریزی های مقرر تعیین گردیده و قابل تغییر نمی باشد.