• تاریخ انتشار : 1401/06/09 - 14:27
  • بازدید : 90
  • تعداد بازدید : 89
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

برگزاری کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی

ه گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی،آموزش پزشکی و مدیریت پخش همزمان کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی در سه روز و با ارائه بیش از 27 سمپوزیوم و سخنرانی‌های منتخب همایش

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی،آموزش پزشکی و مدیریت  پخش همزمان کنفرانس  بین المللی آموزش پزشکی در سه روز و با ارائه بیش از 27 سمپوزیوم و سخنرانی‌های منتخب همایش همراه با پانل های تخصصی بحث و گفتگو با حضور اساتید و صاحب‌نظران حوزه آموزش پزشکی کشور با  همکاری دانشگاه علوم پزشکی هوشمند با میزبانی و مشارکت فعال دانشکده مجازی،  آموزش پزشکی و مدیریت و دانشگاه‌های علوم پزشکی عضو کلان منطقه 10 آمایش آموزش عالی سلامت کشور برگزار گردید.
 اولین روز کنفرانس بین الملی آموزش پزشکی با حضور آنلاین جناب آقای دکتر زالی ریاست محترم دانشگاه  و حضور جناب آقای دکتر خجسته ریاست محترم دانشگاه هوشمند و جناب آقای دکتر سلیمان احمدی ریاست محترم دانشکده و دیگر روسا و معاونین و مدیران در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور و دیگر دانشگاه های وزارت علوم و شاهد و همچنین دانشجویان برگزار گردید.
دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان تشکر از میزبانان و برگزار کنندگان این همایش، ابراز کردند: یکی از مواردی که در ترقی و ارتقا آموزش پزشکی در سال‌های اخیر در کشور ما موثر بوده و اهیمت زیای داشته است، رصد تغییرات آموزشی و توجه به فعالیت‌های آموزش پزشکی در حوزه جهانی است..
وی با بیان اینکه آموزش پزشکی کشور ما هم مصون از تغییرات ناشی از کووید-19 نبوده است، تصریح کرد: اکنون شاهد یک ریکاوری در کاهش خسارت‌های ناشی این بیماری هستیم و نیاز است تا  به آن ارزش بیشتری داد.
دکتر زالی با یادآوری اینکه کووید -19 چالش‌ها و تبعات زیادی داشت، افزود: اما با این وجود توسعه، ارتقا، ظرفیت سازی و زیرساخت‌های لازم در حوزه آموزش مجازی از گام‌های بلندی بود که دراین دوران برداشته شد. همچنین از دستاورد دیگر آن می‌توان به نهادینه کردن و فرهنگی سازی استفاده از آموزش مجازی در کنار آموزش مهارتی و عملی به عنوان یک عنصر یا روش تدریس جدید در نظام آموزشی یاد کرد..
وی با اشاره به اینکه  توسعه و یادگیری آموزش فناوری به نسل جدید فراگیران باید در اولویت آموزشی باشد، گفت: تقریبا مدل جدید فناوری و ذهن جست وجوگر دانشجویان حوزه سلامت، آشنایی با اصول و ضوابط تکنیکی فناوری و تکنولوژی به خصوص در حوزه شرکت‌های دانش بنیان فرصت بدیعی است که می تواند در این حوزه بسیار کمک کننده باشد.
وی با اشاره به فضای ابری(ذخیره سازی هوشمند اطلاعات بیماران، روش درمانی و ...)، یادآور شد: جامعه آموزش پزشکی کشور باید هوشمندانه از این قابلیت استفده کند. این فضا کمک شایانی به دانشجویان، اساتید و جامعه می کند، همچنین موجب  افزایش اعتماد به نفس، کاهش خطا‌‌‌های فراگیران و پزشکان و ... می‌شود.
دکتر آرش خجسته رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند با بیان اینکه کرونا فرصتی فراهم کرد تا به زیر ساخت آموزش مجازی در کشور به طور جدی پرداخته شود، گفت: در همین راستا از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در ارائه خدمات به همه دانشگاه‌های کشور استفاده شد.
دکتر خجسته با یادآوری اینکه استفاده از ظرفیت آموزش مجازی در کنار آموزش مهارتی یکی از ارکان مهم آموزش موثر و هدفمند محسوب می‌شود، بیان کردند: امید است با استفاده همزمان و توام این دو آموزش درکنار هم، بتوان با استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در آموزش پزشکی، درمان، بهداشت و کل حوزه سلامت به ارتقا و افزایش کیفیت در درمان بیماری‌ها در کشور رسید.
وی با اشاره به اینکه در حال برنامه ریزی و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای ارائه این خدمات مدرن هستند، افزود: در آینده نزدیک، امید است با استفاده از ظرفیت تله مدیسیسن بتوان  موجب دسترسی بیماران در مناطق محروم به خدمات پزشکی شد.  
دکتر خجسته در راستای انجام اقدامات موثر در این حوزه، ارتباط گرفتن با مجامع بین المللی از جمله انجمن آموزش پزشکی اروپا را لازم و ضروری دانست و گفت: تعامل با انجمن‌های بین المللی و به اشتراک گذاشتن تجارب می‌توان به بهبود و استفاده بهتر از ظرفیت‌ها پرداخت.
جناب آقای دکتر احمدی رئیس دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت  با بیان اینکه کنفرانس آموزش پزشکی اروپا یک فرصت بی نظیر برای اساتید و علاقمندان حوزه آموزش پزشکی کشور ما است تا با جدیدترین دستاوردهای علمی جهان در این حوزه آشنا شوند، اظهار کردند: این کنفرانس توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند با همکاری دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با مشارکت دانشگاه‌های علوم پزشکی عضو کلان منطقه ۱۰ آمایش آموزش عالی سلامت کشوربرگزار می‌گردد.
ایشان با بیان اینکه  AMEE  (Association of Medical Education in Europe) یک انجمن جهانی آموزش پزشکی است، بیان کردند: در سال 1972 در کپنهاک دانمارک شاخه اروپایی آموزش پزشکی با این نام بنیان گذاری شد و با گذشت 50 سال از بنیان گذاری آن، در حال حاضر بیش از 100 کشور از همه قاره‌های دنیا عضو مستقیم این انجمن هستند، که ایران نیز یکی از این اعضا است.
وی با اشاره به اینکه هر ساله کنفرانس آموزش پزشکی در یکی از کشورها برگزار می‌شود، افزودند: در این دو سال اخیر با شیوع کووید-19 کنفرانس به شکل کاملا مجازی برگزار شد، اما امسال به صورت تلفیقی از مجازی و حضوری در شهر لیون کشور فرانسه در حال برگزاری است.
تازه‌های علوم پزشکی در کنفرانس آموزش پزشکی اروپا
ایشان با بیان شعار اصلی کنفرانس آموزش پزشکی، یعنی ارتقا و تعالی آموزش حرفه‌های مرتبط به حوزه سلامت، یادآور شدند: هدف اصلی این کنفرانس بیان تازه‌های علوم پزشکی در همه رشته‌های مربوط به حوزه سلامت مانند پزشکی، دامپزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، روانشناسی و .. است. اساتید و دانشجویان حضور دارند و تبادل ایده و تجربیات صورت می‌گیرد.
محورهای اصلی کنفرانس آموزش پزشکی چیست
دکتر احمدی با بیان اینکه محور اصلی کار کنفرانس آموزش پزشکی در حوزه برنامه ریزی درسی(curriculum planning)، ارزشیابی اساتید، ارزشیابی برنامه، ارزشیابی موسسه ای، ارزیابی فراگیران، بحث تکنیک‌ها و تئوری‌های مروبط به آموزش و کل فرایند یاددهی و یادگیری است، گفت: همچنین در حوزه مدیریت و رهبری آموزشی، راهبردهای جدید آموزشی با توجه به فناوری‌های نوین و روش‌های جدید آموزش همچون آموزش الکترونیکی(E-learning)، (technology enhances learning) استفاده از هر فناوری‌های نوینی که باعث ارتقا یادگیری می‌شوند، همچون هوش مصنوعی، بلاک‌چین‌ها، متاورس، شبیه سازی، گیمیفیکیشن، انواع روش‌های جدید آموزشی و ... در سطح جهان فعالیت می‌کند.
وی با بیان اینکه کنفرانس آموزش پزشکی اروپا، دربازنگری برنامه‌های درسی بسیار فعال است، تاکید کردند : با این هدف فعالیت می‌کند تا فناوری‌های نوین، نگاه‌ها و ایده‌های جدید، نیازهایی که جامعه با آن‌ها مواجه است در این کنفرانس‌ها پوشش داده شود و برای آن‌ها برنامه ریزی، مداخله و اقدام مناسب صورت گیرد.
دکتر احمدی با اشاره به فشرده بودن این کنفرانس در سه روز و ارائه بیش از 27 سمپوزیوم، تصریح کرد: برای استفاده بهتراز نتایج این کنفرانس، مقالات و پژوهش‌های مطرح شده، قصد داریم؛ در آینده با همکاری و هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند به صورت مجازی و حضوری هر ماه یکبار با انتخاب یکی از موضوعات سمپوزیوم‌ها با حضور اساتید، اعضای هیئت علمی، متخصصان همان موضوع و علاقمندان به بحث و گفت و گو پیرامون موضوعات ذکر شده در کنفرانس بپردازیم و به نتایج دقیق و جامع تری متناسب با نیاز و برنامه‌های کشور خود دست یابیم. همچنین نیاز است تا این ارتباطات علمی‌در سطح جهانی گسترش یابد تا آنچنان که شایسته است کشور ما نیز از این حق علمی‌برخوردار شود.
وی با اشاره به اینکه کنفرانس آموزش پزشکی اروپا، فرصت خوبی است و لازم است تا ما درعرصه‌های بین المللی بیشتر شرکت کنیم، افزود: کشور ما در حیطه ی آموزش پزشکی بضاعت، توانایی و تجربه بسیار خوبی دارد. اساتید و دانشجویان این حوزه نباید غافل باشند، آن‌ها باید به‌روز بوده  و از دستاورد‌ها و نتایج جدید جهان آگاه باشند.

 

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 120247
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست